Wednesday, 2 January 2013

HAPPY 2013!


hari nih sebenaqnya hari ke 3 dalam tahun 2013..so aku harap belom terlambat nak wish selmat tahun baru.....hahahahah...aku cadang entry kali nih just nak wish ja....(sebb nak study...final dah kot!)
soooooooo

HAPPY NEW YEAR!!!


semoga tahun baru yang lebih membahagiakan diri aku dan orang2 yang aku sayang..insyaallah..aminn..


~tehee~

Sunday, 30 December 2012



Lagu nih aku pernah post seblom ni kat 150 juta tapi yang tuh just lagu ngan lirik ja..tapi kali nih MV siap ada lirik karaoke....

enjoy no....

~tehee~

AINAN TASNEEM~KAMU SAJA

 


kawan2 aku cakap lagu ngan MV lagu nih best dan paling best konon2nya sweet gitu.....tu apa yang kawan aku kata...bagi aku plak...memang sweet pun ....kawan2 aku ckap nak p lepak kat librarry plak lah lepas nih sebb terpengaruh dengan MV ni....hahahaha baguih jugak noh MV...jumpa jodoh(jodoh la sangatt!) kat perpustakaan like...errmm.. how sweet~.....tapi bagi aku..bukan type aku ar nak p lepak2 kat librarry nih....aku nih jenis lepak kat luaq lib...sebb terlalu sunyi....sebb kena silent!

ok ok..dah2...lagu kat tas nih siap dengan lirik...ala2 karaoke ....so enjoy!


~tehee~

adakah kau rasa.


lagu ni best! hahahahaha...tapi kawan aku ckap nothing pun dengan lagu nih..tapikan...best pa...pi kt hang ar nak kata lagu nih apa2 pun..yng penting aku suka dengaq lagu nih..lirik dia ok..muzik best..penyanyi okey..tu tu..yang pakai baju kuning pegang gitar tu....HENSEM  ahaks!(gedik siot)..x dalah biasa2 ja...muka manis...suka tengok x komersial sangat..ok la....(ayat cover gediks!)
tapikan lirik ni aku nak tuju kat seseorang..hahahaha....kalau hampa syok kat seseorang ka..dah ada someone special dalam sanubari..tobat aih terbayang muka sidia dalam palahotak hampa tu..ce try....klik play kat MV kat atas then nyanyi..x yah risau siap ada lirik dah....

ADAKAH KAU RASA?(part paling aku suka)

~tehee~

Saturday, 29 December 2012

dream...myhope


konon kononnya nanti aku ada label sendiri..i mean my own brand..nida hahahahhaa...wah hebat gitu...huhuhu...
tapi sebenaqnya tu lah my latest dream sejak darjah enam lagi...
aku harap satu hari nanti aku dapt apa yang aku maw....
aku nak jadi fashion designer..tapi mak aku agak membantah...
tapi aku akan buktikan kat mak aku yang aku akan berjaya dengan cita cita aku...
aku suka baju.
suka kasut,
suka beg,
suka kain,
suka beading,
suka benda yng berwarna warni...
dan 
.
.
.
v
suka MERAH!



well perempuan,smestinya suka yang something like this~>
.
.
.
.
.
THIS
.
.
V



aksesori

baju yang pelbagai warna

beading2 bagai

neon style...huhuhuhuhu...for those yg berani!


taadaaaaaaa.

percubaan aku.......


ok ark?? boleh pas dak???


~tehee~


Sunday, 16 December 2012

PRIMADONNA by MARINA n THE DIAMONDS..

Primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help but I need it all
The primadonna life, the rise and fall
You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault
Got you wrapped around my finger, babe
You can count on me to misbehave

Primadonna girl,
Would you do anything for me?
Buy a big diamond ring for me?
Would you get down on your knees for me?
Pop the pretty question right now, baby
Beauty queen on a silver screen
Living life like I'm in a dream
I know I've got a big ego
I really don't know why it's such a big deal, though

And I'm sad to the core, core, core
Every day is a chore, chore, chore
When you feel of a whole more more
I wanna be adored
'Cause I'm a primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help that I need it all
The primadonna life, the rise and fall
You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault
Got you wrapped around my finger, babe
You can count me to misbehave

Primadonna girl fill the void, up with Celluloid
Take a picture, I'm with the boys
Get what I want 'cause I ask for it
Not because I'm really that deserving of it
Living life like I'm in a play
In the lime light, I want to stay
I know I've got a big ego
I really don't know why it's such a big deal, though

Going up, going down, down, down
Anything for the crown, crown, crown
With the lights dimming down, down, down
I spin around

'Cause I'm a primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help that I need it all
The primadonna life, the rise and fall
You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault
Got you wrapped around my finger, babe
You can count on me to misbehave

Primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help that I need it all
The primadonna life, the rise and fall
You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault

 Got you wrapped around my finger, babe
You can count on me to misbehave
Primadonna girl





~TEHEE~