Tuesday, 4 December 2012

UMK Bachok...



hahahaha...kemarin 3/12/12....semua pelajar FTKW pergi UMK Bachok sebab dekan nak jumpa selain itu nak memperkenalkan karya pertama pelajar senior iaitu Filem Monsoon.
di sebabkan filem Monsoon tu..pihak Universiti telah mengadakan satu festival..iaitu festival Monsoon...

memang best la suasana kat UMK Bachok sebab dapat rasa suasana  universiti yang aku mahukan...hahahaha..bukan kampus kota kat PC ni x best cuma aku x nampak jalan aku sebagai pelajar FTKW kat sini..sebb kemudahan bagi pelajr FTKW mostlynya ada dekat kampus Bachok...lagipun kat kampus kota ni kan khas untuk falkulti keusahawanan..x pa dengar cerita nant kami akan pindah p kampus Bachok juga....so x sabarrrRR....tapi penempatan kat bachok nih kat perdalaman..payah cikit la nak beli barang...kampus kota memang banyak kemudahan segala2nya mudah..hahahahaha....

kat bawah nih gambar kami kat kampus Bachok 
.
.
.
.
v




tema kami merah..x tau la pasaipa kebetulan..hahahahaa..tapi aku memang suka merah.

main carom sementara tunggu timbalan dekan panggil masuk dewan

wall mural yang jadi tempat posing depa2 nih.....

ni pun...

ni x dak keja...

dengan kak long a.k.a fariza...

poster MONSOON FEST.

-TEHEE-



No comments:

Post a Comment