Monday, 3 December 2012

be mine!!!...


satu lagi lagu yang boleh dikatakan oleh aku...nida...sebagai lagu sweet n comel...x caya tengok...
haa..siap aku letakkan lirik sekali dlam entry ni...

be mine- tasha manshahar

Bermula di FacebookYou IM I dulu taktahu maluI malas nak layanSo I buat taktahu
You terus cuba dan mencubaSehingga I jatuh cintaGatalnya diri youMembuat I terjatuh
Bila kita dah start mengadaKita selalu keluar samaBorak panjang panjangMakan dan tengok wayang
Sikit sikit je I merajukYou selalu sabar pujukTapi sebenarnyaI cuma test you saja
c/o :Let me tell you that I love youAnd I never wanna wrong youTake my hand babyCome, go through with meLet me tell you that I miss youAnd I never wanna lose youYou're my heart babyMy life is incomplete without you
Dalam pada I gembiraSometimes I feel so sad jugaCause you dah berpunyaBut I always want you to be mine foreverPlease be mine forever

No comments:

Post a Comment