Sunday, 30 December 2012

AINAN TASNEEM~KAMU SAJA

 


kawan2 aku cakap lagu ngan MV lagu nih best dan paling best konon2nya sweet gitu.....tu apa yang kawan aku kata...bagi aku plak...memang sweet pun ....kawan2 aku ckap nak p lepak kat librarry plak lah lepas nih sebb terpengaruh dengan MV ni....hahahaha baguih jugak noh MV...jumpa jodoh(jodoh la sangatt!) kat perpustakaan like...errmm.. how sweet~.....tapi bagi aku..bukan type aku ar nak p lepak2 kat librarry nih....aku nih jenis lepak kat luaq lib...sebb terlalu sunyi....sebb kena silent!

ok ok..dah2...lagu kat tas nih siap dengan lirik...ala2 karaoke ....so enjoy!


~tehee~

No comments:

Post a Comment