Sunday, 30 December 2012

adakah kau rasa.


lagu ni best! hahahahaha...tapi kawan aku ckap nothing pun dengan lagu nih..tapikan...best pa...pi kt hang ar nak kata lagu nih apa2 pun..yng penting aku suka dengaq lagu nih..lirik dia ok..muzik best..penyanyi okey..tu tu..yang pakai baju kuning pegang gitar tu....HENSEM  ahaks!(gedik siot)..x dalah biasa2 ja...muka manis...suka tengok x komersial sangat..ok la....(ayat cover gediks!)
tapikan lirik ni aku nak tuju kat seseorang..hahahaha....kalau hampa syok kat seseorang ka..dah ada someone special dalam sanubari..tobat aih terbayang muka sidia dalam palahotak hampa tu..ce try....klik play kat MV kat atas then nyanyi..x yah risau siap ada lirik dah....

ADAKAH KAU RASA?(part paling aku suka)

~tehee~

No comments:

Post a Comment