Monday, 26 November 2012

TAKE A MOMENT #2


SO JUST MAKE YOUR DREAM COME TRUE...

~tehee~

forever...akan..selalu..

(ok gambar edit k....)
 ha.. ni kawan paling paling paling baik dengan aku....eh..bukan kawan..tapi sahabat..aishah zorbari, aqilah azmi...sayang depa sangat sangat..hahahaha....
macam macam perkara kami kongsi bersama...buat kerja gila sama sama...buat jahat sama sama..hahahahaha...of course buat baik pun sama sama...
hmmmm...selain mak dengan abah aku...aku pun setiap hari rindu kat depa dua nih....


~tehee~

rindu..depa..


 sejak sejak masuk U ni...kat Kelantan plak kan...rindu kat kawan-kawan yang ada kat Kedah...
depa ni kawan time aku form 6 kat Kolej Sultan Abdul Hamid (KSAH)..Depa ni la aku paling rapat kat sekolah...ada lagi la kawan kawan yang lain aku rapat..rindu jugak la kat depa...

kadang kadang gaduh..kadang kadang baik..kadang kadang teriak...kadang kadang merajuk...
pendek kata hidup kami memang ada LIFE la bak kata pemuda pemudi sekarang..hahahaha

aku rindu depa~

ha..kat bawah ni da la gambar gambar kawan2 dan sahabat aku
.
.
.
.
.








~tehee~

Sunday, 25 November 2012

UMK FTKW F5/F6


aku, kak long(fariza),asma,ira,kechik(shahirah) dan tihah.....ni semua kawan2 aku kat UMK..kawan paling rapat la kat UMK ni...satu kelas.. F5/F6. Disebabkan kami satu kelas so kami rapat..
aku,kak long,asma ngan ira satu negeri..negeri Kedah...
kechik asal selangor banting
tihah asal kelantan tapi stay kat terengganu...
buat assignment sama sama, gelak sama sama...nangis sama2 tu belum lagi la setakt ni...klu susah sama sama tu ada la....
depa(mereka) semua suka tolong aku klu aku dalam kesusahan dekat sini...so aku sayang kat depa.

-tehee-

MY GENERASI...

 

TAKE A MOMENT


jadilah diri sendiri..
x payah berpura-pura
kerana berpura pura akan menyakitkan kita senidri..
sooo..jadilah diri sendiri..anda akan tahu kelebihannya..

-tehee-